O firmě

Výroba jídel probíhá v nových prostorách výrobního závodu v Rozsíčce u Olešnice, na Moravě - okres Blansko.

Celá oblast je tradičně zemědělská, bez rušivých vlivů průmyslové krajiny a prostředí. Veškeré suroviny živočišné i rostlinné produkce jsou získávány z místních zdrojů, ošetřeny a produkovány s citem k přírodě a člověku.

Po základním očištění a zpracování výchozích surovin je v naší nové kuchyni pokrm uvařen pomocí nejlepšího kuchyňského vybavení a s využitím moderních poznatků racionální a zdravější výživy. Poté, co je pokrm hotov, je okamžitě naporcován do určeného balení a šetrnou metodou šokově zmražen - z pánve přímo do hlubokého zmražení. V ledovém skladu pak čeká na transport k spotřebitelům - ne však dlouho: Naše mrazící vozy jezdí denně po pravidelných i ambulantních závozových trasách po celé České i Slovenské republice.

K dispozici máme nejen mrazící, ale i chladící vozy - restauracím, stánkům a vůbec celému gastroprůmyslu dodáváme i chlazené polotovary, jako špízy, řízky, knedlíky, knedlíčky.

V rámci sezónní nabídky rozvážíme speciality a polotovary i malospotřebitelům - v zimě jsou to oblíbené zabíjačkové výrobky a přes léto vše pro grilování.